Ons Wagenpark

Ons diverse en moderne wagenpark bestaat uit ruim 60 voertuigen, variërend van elektrische cargofietsen, bestelauto’s en transportbussen  tot vrachtwagens met oplegger. Met een passend voertuig en een scherp tarief spelen we optimaal in op jouw specifieke wensen en transportopdrachten.

WagenparkWagenpark

Groot vervoer

AZexpress is de meest eenvoudige en klantvriendelijke manier om uw pallets te distribueren door geheel Nederland en bijna heel Europa.

Bestemmingen waarop wij onze service verlenen zijn België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot Brittannië, Ierland, Denemarken, Italië, Oostenrijk, Polen,Tsjechië,Slowakije,Bulgarije,Roemenie,Estland, Letland, Litouwen.
Ook lucht en zeevracht behoren tot de mogelijkheden.

Of u nu dagelijks pallets verstuurd of slechts een enkele keer, een complete lading heeft of een enkele pallet in beide gevallen is AZexpress niet alleen een simpele manier van pallettransport maar ook een zeer voordelige en betrouwbare manier.

Zo weet u zeker dat uw zending per Express van A naar Z gaat met AZexpress!

Pakketdienst

AZexpress werkt samen met alle grote pakketdiensten zoals PostNL, DPD, GLS, UPS en DHL. Voor deze en andere partijen verzorgen we dagelijks verschillende routes en zijn we met meer dan 80 chauffeurs onderweg om alle pakketten te verwerken.

Omdat AZexpress al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het afhandelen van pakketpost zijn wij een gewaardeerde en betrouwbare partner voor elke pakketdienst.

WagenparkWagenpark
WagenparkWagenpark

Vestigingen

Met vijf steunpunten in Groningen, Zwolle, Hoogeveen,  Apeldoorn en Heerenveen is AZexpress stevig geworteld in het noorden van Nederland maar met ons landelijke netwerk bedienen we heel Nederland.

Zo weet u zeker dat uw zending per Express van A naar Z gaat met AZexpress!

Spoed vervoer

AZexpress is de specialist van Noord-Nederland op het gebied van spoedvervoer. Door jarenlange ervaring en een breed netwerk in heel Europa staan we garant voor onze spoeddienst.

Binnen Nederland? Ergens in Europa? Of moet het met spoed naar de andere kant van de wereld? Het valt allemaal binnen de mogelijkheden van AZexpress.

Zo weet u zeker dat uw zending per Express van A naar Z gaat met AZexpress!

WagenparkWagenpark